Om oss

Med många års erfarenhet kan vi tryggt hjälpa dig med allt från kakelsättning och klinkersanläggning till fuktspärrar av våtutrymmen och flytspackling. Kontakta oss för att komma vidare!

Emilssons kakel

Emilssons kakel startade 2004 och drivs av bröderna Joakim och Johan Emilsson med många års erfarenhet i branschen. Vi utför kakelsättning och klinkersläggning, tätskiktar (våtrumsbehörigt företag), flytspacklar (har även en flytspackelpump till större spacklingar), förarbeten (snickerier) i badrum och även montering av badrumsmöbler, murar fasad och vissa putsarbeten.

Numera säljer vi inte bara kakel och badrumsmöbler utan också trägolv, vinyl, parkett och textilmattor. Tillsammans med våra samarbetspartners uppdaterar vi ständigt vårt urval. Vi åtar oss totalentreprenad på ditt badrum.

Du har självklart total frihet att välja precis hur ditt badrum ska se ut, vi blir din entreprenadsamordnare som i fortsättningen håller i alla trådar och fungerar som din trygga kontakt under hela byggtiden.

Vår ambition är att alltid ha nöjda kunder och utföra ett noggrant arbete. Välkommen att höra av dig, eller besök oss i vår butik.